Bogenseløberne

Som løber i Bogenseløberne er du medlem af Bogense Gymnastikforening, og kontingent betales til Bogense Gymnastikforening.

Træningen foregår fra indgangspartiet ved Bogense Hallerne.

På denne side finder du desuden træningsplaner, træningsprogrammer samt links til vores arrangementer i løbet af sæsonen.

Bogenseløberne arrangerer hvert år: Champagnegaloppen, sneglestafetten og Bogenseløbet.

INSTRUKTØRER 2019

Fra venstre: Allan, Sander, Britta, Hanne, Helle, Grethe, Mie, Connie og Karin

Køb af løbetøj med klublogo

T-shirt, C3   Med tryk 300.-

Løbejakke, S100  Med tryk 600.-

Tights 3/4 Tights C3, Med tryk 450.-

Overdele er til prisen trykt med logo Lille Bogense Gymf. og Bogenseløberne logo lille eller stort.
På ryg eller bryst, samt lille Sportigan efter nærmere aftale. Alle priser er incl. moms.

Den røde farve er standard farve der kører løbende. Tøjet kan bestilles hos Sportigan i Bogense!

Herunder finder du som løber links til træningsprogrammer, træningsplaner og arrangementer:

Se Bogense gymnastikforenings samlede kalender, for datoer og tidspunkter for løbsaktiviteter.
Løbeaktiviteterne er markeret med rød i kalenderen.