Gymnastik i Bogense Gymnastikforening

I Bogense Gymnastikforening er vi gode til at lave gymnastik for børn og voksne. Fra sæson 20/21 træner alle hold i Bogense Hallerne, hvor der er fine faciliteter til redskaber og omklædning samt mulighed for at gøre ophold i cafeteriaet.

På vores børnehold er der plads til alle, og vi går op i at få grundmotorikken på plads. Vil man gerne udfordres, gør vi alt hvad vi kan, for at tilfredsstille dine forventninger. På voksenholdene er sved på panden, socialt samvær men også dygtiggørelse i fokus.

Alle hold er med til vores fælles gymnastikopvisning i marts, hvor vi ser hvad der er arbejdet med i vinterens løb. Nogle hold tager også ud og viser, hvad de har lært i nabo-lokalforeningerne eller til DGI- opvisninger.

Vi gør brug af kvalificerede instruktører, og på alle børnehold har vi tilkoblet et forsvarligt antal hjælpeinstruktører. Vi har sikkerhedsgodkendte redskaber, som løbende udskiftes efter behov.

Ved sæsonopstart 2020/2021 følger der på denne side billeder af instruktører samt liste med andre relevante dokumenter og links til brug for vores gymnastikmedlemmer.