Nordfyns Volleyball Klub BGF

I Bogense Gymnastikforening hedder vores volleyballafdeling Nordfyns Volleyball Klub BGF. Det er altså det navn vi bruger officielt i turneringer og til stævner.

I Nordfyns Volleyball Klub BGF vægter vi socialt samvær højt, men går også op i at opnå de bedst mulige resultater, når vi deltager i turneringer og stævner.

Vi træner som udgangspunkt herre og dame sammen, men laver også opdelt træning alt efter hvilke hold vi har i den gældende sæson og hvilke turneringer vi stiller op i.

I sæsonen 2019/2020 stillede vi med et damehold i Dame Danmarksserien, hvor vi blev nummer 5. Derudover havde vi 2 mixhold med i Fyns Volleyball Kreds' og DGIs fælles mixturnering på Fyn. Her har vi opnået en 5. plads som det bedste resultat ud af næsten 40 hold.

Herrerne har desuden spillet kredspokalturnering.

Vi træner i Bogense Hallerne (Hal 1), hvor vi har mulighed for at opstille 3 baner i vores træningstid. Der er også kapacitet til at opstille 6 baner, hvis vi bruger begge haller, og derfor har vi gode rammer for afholdelse af større stævner.

Klubben ledes af en klubleder, som også sidder i Bogense Gymnastikforenings bestyrelse. Derudover har vi 2 trænere på herre/mix samt en træner og en holdleder for vores damehold.

Vi byder altid nye medlemmer velkomne, og er også åbne for nybegyndere, såfremt man har boldøje.

Vi arbejder på at få etableret kidshold i sæsonen 2020/2021.

For sæsonen 2020/2021 følger der på denne side billeder af klubleder, trænere, holdledere og hold.

Derudover vil relevante turneringsplaner, øvelsesplaner mv kunne findes på denne side.