Bogense Gymnastikforening

Leder du efter et gymnastikhold, power walk hold, løbehold eller volleyballhold der passer til dig, så er du kommet til den rigtige hjemmeside.

PROGRAM 2020/2021

Så er vi klar med programmet for 2020/2021. Der bør dog tages forbehold for små ændringer, når vi nærmer os opstart, så hold øje med vores opslag på hjemmeside og facebook.

Vær opmærksom på at Bogenseløbernes løbehold starter allerede tirsdag 18. august 2020. Alle gymnastikhold, powerwalk hold og senior volleyball starter i uge 36. Ramasjang Familievolley og Kids Volley starter i uge 37.

Bogense Gymnastikforening har fået ny hjemmeside!

Det skal fejres med en konkurrence - og præmien er betalt kontingent på et valgfrit hold for hele næste sæson (2020/2021) i Bogense Gymnastikforening.

Hvad går konkurrencen ud på?

Tag et billede, lav en tegning, find et gammelt billede frem eller lav en grafisk illustration der symboliserer hvad Bogense Gymnastikforening betyder for dig og send det til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 1. september 2020. Du må gerne understøtte dit bud, med en tekst der fortæller noget om billedet/illustrationen.

Vi offentliggør vinderen på hjemmesiden og på vores facebookside efter udløbsdatoen. Ved at deltage i konkurrencen giver du samtidig tilladelse til at vi må bruge billedet/illustrationen på hjemmesiden eller på vores facebookside.

Vi glæder os rigtig meget til at se jeres bud!

Mange hilsner fra

BESTYRELSEN

Bestyrelse BogenseGF

Mangler du inspiration, så kig herunder:

Eksempler på billede/illustration

forslag konkurrence bgf