bogense-gf.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Nyheder
Nyheder fra Gymnastikforeningen

Nytårsmarchen

Email Udskriv
Fyens Stiftstidende:
Det milde vintervejr lokkede flere hundrede mennesker med på nytårsmarch

Bogense: Den årlige nytårsmarch i og omkring Bogense har de seneste to år lidt under det kolde vejr og is på ruten. Men da årets march fandt sted søndag formiddag, indløste 239 personer billet til at være med. Læs hele Artiklen fra Fyens Stiftstidende her

Senest opdateret: Tirsdag, 14. februar 2012 21:50
 

Nytårsmarch 8. januar 2012

Email Udskriv
Den traditionelle motionstur for hele familien omkring det nytårsfriske Bogense starter
Søndag den 8. januar kl. 10 fra SuperBest, Vestre Engvej
Også i år kan alle gangarter være med med familie, arbejdskollegaer, venner, hunde og barnevogne til en festlig motionstart i det nye år.
Senest opdateret: Tirsdag, 10. januar 2012 08:49
 

Problemer med at komme til betaling...

Email Udskriv

Der er en del medlemmer som desværre har haft problemer med vores nye online tilmeldingssystem. Medlemmet bliver fint oprettet i vores system med sine stamdata - men når vedkommende vil tilmelde sig et hold kan man ikke komme videre - systemet blokerer for betalingsvinduet.
Skulle det ske for dig prøv da at holde ctrl-tasten og alt-tasten nede samtidig med at der klikkes på "Gå til betaling..."-knappen og se om ikke du kan komme videre i processen. Denne tastekombination tillader pop-up vinduer midlertidigt hvilket forhåbentlig tillader at betalingsvinduet "popper" op.
Ellers er det på e-mail-adressen Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. du kan få hjælp.

Senest opdateret: Onsdag, 25. januar 2012 20:52
 

Senior-mix i aktion

Email Udskriv

            
Instruktøren var meget forkølet denne mandag eftermiddag, så det var selvstændigt hårdt arbejde for gymnasterne. I gymnastiksalen blev der lavet en masse forskellige arbejdsstationer. Ved hver station udfordres kroppen med max bevægelse i 2 minutter. Det giver sved på panden og instruktøren sparede på stemmen!

Senest opdateret: Tirsdag, 27. december 2011 14:22
 

Nyt sæson-program klar

Email Udskriv

Nu er vores hjemmeside opdateret og klar så man kan se holdene til sæsonen 2011/12!

Se holdbeskrivelser under HOLDENE Holdoversigt.

Nu er der også fundet et træningstidspunkt til Spilopperne og Børne-mix - et nyt hold for både piger og drenge i 0.-2. klasse. Begge hold skal træne lørdag formiddag i gymnastiksalen. Det er en dag vi ikke har prøvet at udbyde hold på før - men vi håber det bliver godt modtaget.

Vi håber du kan finde et hold - eller flere - der passer til dig. Kom gerne og få en prøve-time hvis du er i tvivl om det er noget for dig - det er helt gratis!

Vi glæder os til at se dig til gymnastik og løb i Bogense Gymnastikforening

Senest opdateret: Tirsdag, 27. december 2011 14:23
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Hovedsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Løbssponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner