bogense-gf.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Nyheder
Nyheder fra Gymnastikforeningen

Julehilsen

Email Udskriv

Snart står julen for døren, og fra og med torsdag den 20. december holder foreningen juleferie frem til og med onsdag den 2. januar.
I mellemtiden ses vi til champagnegaloppen d. 31/12-12 kl. 10 med start fra Medborgerhuset og til Nytårsmarch søndag d. 6/1-13 kl. 10 med start fra SuperBest.

Bestyrelsen ønske alle instruktører, hjælpeinstruktører, gymnaster og forældre en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til næste halvdel af sæsonen, hvor vi ses til træning, og hvor vi kan se frem til en masse aktiviteter.

Senest opdateret: Mandag, 07. januar 2013 18:50
 

Overskud på Bogenseløbet

Email Udskriv

Bogense Gymnastikforening har på det nyligt afholdte bestyrelsesmøde godkendt regnskabet for Bogenseløbet 2012. Igen i år har foreningen formået at afvikle Bogenseløbet med stor succes.
Ikke alene er dette løb en så stor sportslig succes, at det ikke mærker tilbagegang i tilmeldingerne, som mange andre motionsløb men også en begivenhed, vi i foreningen ser frem til at afholde hvert år.

Rent økonomisk har foreningen igen i år skabt et overskud på arrangementet. Overskuddet for 2012 er på kr. 40.676,00. Disse penge bliver brugt til glæde og gavn for foreningens medlemmer.
Her kan nævnes at der snarest vil blive indkøbt en Air-track (springmadras) til glæde for ungdomsafdelingen, der er blevet afviklet et GPS-løb, der er holdt en temaaften med fokus på emner for løbere og en temaaften med fokus på voksne gymnaster er under planlægning. Andre ideer er i tænkeboksen.

Alt dette kan kun lade sig gøre ved en masse frivillig arbejdskraft. Og selvfølgelig den store lokale opbakning fra sponsorer. Tak til alle for hjælpen. Vi ses igen til Bogenseløbet den 8. juni 2013!

Senest opdateret: Lørdag, 17. november 2012 11:49
 

Slut på sæson 2011/2012

Email Udskriv

Sæsonen 2011/2012 er slut og Bogense Gymnastikforening holder ferie.

Vi vil bruge ferien til at opdatere hjemmesiden og gøre klar til en ny sæson og vi forventer at være klar med en opdateret hjemmeside omkring 1. august.

Der er fortsat mulighed for en løbetur hver tirsdag i selskab med Bogenseløberne. Der er start fra Nordfynshallen og de fremmødte aftaler selv rute og fart.

Tak for denne sæson og på gensyn i næste!

God sommer.

p.s. Du kan møde nogle af vores instruktører til aktiviteter ved Søbadet se program her

Senest opdateret: Mandag, 13. august 2012 08:25
 

Så er vi klar til en ny sæon...

Email Udskriv

Nu kan du tilmelde dig hold i Bogense Gymnastikforening her

Se alle holdbeskrivelser i holdoversigten i menuen til venstre.

Senest opdateret: Torsdag, 23. august 2012 08:01
 

Flot forårsopvisning

Email Udskriv

Lørdag afholdte Bogense Gymnastikforening den årlige forårsopvisning i Nordfynshallen.
Det var en rigtig god eftermiddag. Tak til alle hold for flotte opvisninger.

Der blev afholdt to konkurrencer i løbet af eftermiddagen - her kunne alle deltage også publikum.
Første konkurrence var i disciplinen håndstand. Der var ca. 10 deltagere og vi fandt to vindere. Sofie Bergholt kom på en flot andenplads - og Emil Ærenlund vandt i sikker stil. Det så ud somom han kunne havde stået meget længere endnu.
Senere var disciplinen sjipning. Her var deltagelsen stor og vi måtte igennem tre runder før end vinderne var fundet. Første runde med almindelige hop var der ikke mange der gik ud på. Dernæst var det baglæns hop i runde to. Det sorterede lidt mere ud. Endelig skulle der hoppes skiftevis almindelige hop og kryds-hop. De to vindere blev Grethe Marcussen og Marie Smidt Christiansen. Tak til alle deltagere og tillykke til vinderne.

Endelig fik vi kåret årets BGF'er som denne gang blev Bent Knudsen. Tillykke til Bent.

Senest opdateret: Tirsdag, 21. august 2012 19:24
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Hovedsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Løbssponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner