Home Holdoversigt Nordfyns Juniorhold

Nordfyns Juniorhold (piger og drenge fra 6. kl - 9. kl.)

NORDFYNS JUNIORHOLD (piger og dreng fra 6. kl. - 9. kl.)
TORSDAG i Søndersø Hallerne (hal 2 og springcenter)
kl. 18.15 - 19.45 (6.-7. klasse spring)
kl. 18.15 - 19.45 (Rytmepiger)
kl. 19.15 - 20.45 (8. - 9. klasse spring)
Første træning er d. 6. september 2018

På Nordfyns juniorhold går vi ind for sammenhold, udfordringer og en masse sved på panden.
Holdet er et samarbejde mellem Søndersø,- Otterup,- Særslev,- Bogense - og Morud gymnastikforening.

Træningerne bliver anderledes i år. Først træner 6-7 klasse spring og rytmepigerne (6-9 klasse). Herefter er der fælles tons og rytme for alle (6-9 klasse spring og rytme) til sidst træner 8-9 klasse spring. Det vil også sige at 8-9 klasser både kan lave rytme og spring. På rytme siden vil vi arbejde med kroppen i bevægelse hermed vil vi afprøve en masse stilarter. På springsiden arbejder vi ud fra dit niveau.

Vi håber at se en masse udvikling og vi glæder os til, at se årets fedeste opvisning i marts måned.

Vil du opleve den nordfynske fællesskabsfølelse er Nordfyns juniorhold lige noget for dig.

Instruktører
Jakob Hemmingsen
Peter Jeppesen
Stine Kringlum