Home Nyheder Overskud på Bogenseløbet

Overskud på Bogenseløbet

Bogense Gymnastikforening har på det nyligt afholdte bestyrelsesmøde godkendt regnskabet for Bogenseløbet 2012. Igen i år har foreningen formået at afvikle Bogenseløbet med stor succes.
Ikke alene er dette løb en så stor sportslig succes, at det ikke mærker tilbagegang i tilmeldingerne, som mange andre motionsløb men også en begivenhed, vi i foreningen ser frem til at afholde hvert år.

Rent økonomisk har foreningen igen i år skabt et overskud på arrangementet. Overskuddet for 2012 er på kr. 40.676,00. Disse penge bliver brugt til glæde og gavn for foreningens medlemmer.
Her kan nævnes at der snarest vil blive indkøbt en Air-track (springmadras) til glæde for ungdomsafdelingen, der er blevet afviklet et GPS-løb, der er holdt en temaaften med fokus på emner for løbere og en temaaften med fokus på voksne gymnaster er under planlægning. Andre ideer er i tænkeboksen.

Alt dette kan kun lade sig gøre ved en masse frivillig arbejdskraft. Og selvfølgelig den store lokale opbakning fra sponsorer. Tak til alle for hjælpen. Vi ses igen til Bogenseløbet den 8. juni 2013!

Senest opdateret: Lørdag, 17. november 2012 11:49