Home Nyheder Instruktørerne ”gør noget for hjertet” i Bogense Gymnastikforening.

Instruktørerne ”gør noget for hjertet” i Bogense Gymnastikforening.

Inspireret af Hjerteforeningens kampagne Gør noget for hjertet i efteråret var vi hurtigt på nettet og fik bestilt læringssæt til livreddende førstehjælp til hele foreningen.

Vi har i sidste sæson haft et kursus i brug af hjertestarter så dette tilbud gav en god mulighed for genopfriskning. Læringssættene er doneret af TrygFonden og blev leveret til døren af UPS kvit og frit for foreningen.

En mandag aften i februar havde vi så instruktørmøde og det var her sættet skulle afprøves. Alle fik udleveret et læringssæt, som består af en dukke og diverse tilbehør samt en instruktions-dvd. Alle fik genopfrisket proceduren for genoplivning, og der blev pustet og svedt og lagt alle kræfter i at trykke de anbefalede 30 tryk og to indblæsninger. Instruktørerne fik dukken men hjem, således at de kan videregive deres viden, som kan være livsvigtig/livsgivende. Vi synes at det var meget lærerigt og et meget anvendeligt læringssæt.

Senest opdateret: Tirsdag, 21. august 2012 19:25