Nærmere information kommer senere for sæson 2019/2020.

NORDFYNS JUNIORHOLD (piger og dreng fra 6. kl. - 9. kl.)
TORSDAG i Søndersø Hallerne (hal 2 og springcenter)
kl. 18.15 - 20.00 (6. - 7. klasse)
kl. 18.15 - 20.00 (Rytme)
kl. 19.30 - 20.45 (8. - 9. klasse)
Første træning er d. 5. september 2019

På Nordfyns juniorhold går vi ind for sammenhold, udfordringer og en masse sved på panden.
Holdet er et samarbejde mellem Søndersø,- Otterup,- Særslev,- Bogense - og Morud gymnastikforening.

Træningerne bliver følgende: Først træner 6-7 klasse spring og rytme (6-9 klasse). Herefter er der fælles tons og rytme for alle (6-9 klasse spring og rytme) til sidst træner 8-9 klasse spring. Det vil også sige at 8-9 klasser både kan lave rytme og spring. På rytme siden vil vi arbejde med kroppen i bevægelse hermed vil vi afprøve en masse stilarter. På springsiden arbejder vi ud fra dit niveau.

Vi håber at se en masse udvikling og vi glæder os til, at se årets fedeste opvisning i marts måned og vi kan godt love at den bliver vild

Vil du opleve den nordfynske fællesskabsfølelse er Nordfyns juniorhold lige noget for dig.

Instruktører
Jakob Hemmingsen
Peter Jeppesen
Stine Kringlum